Direct contact?

Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen.

Waterontharder Pijnacker
Boezemweg 6d
2641 KH Pijnacker
WhatsApp ons
info@waterontharderpijnacker.nl

waterontharder-

Uitleg Waterontharder techniek

Een Waterontharder installeren we zo dicht mogelijk na de watermeter. Op die manier zorgen we ervoor dat er kalkvrij water door de leidingen stroomt. Zo voorkomen we niet alleen kalkaanslag op kranen, tegels en apparatuur, maar ook in het leidingwerk. De Waterontharder wordt ook aangesloten op de afvoer naar het riool en heeft een stopcontact nodig. Van bovenaf is er voldoende ruimte nodig om het regeneratiezout bij te vullen.

Plaatsing in de meterkast

Onze meest gebruikte waterontharder de Digisoft 900 HE past over het algemeen gewoon in de meterkast. Is de meterkast te klein voor het ideale type in jouw situatie, dan zoeken wij samen naar een andere plek/oplossing.

Hoe werkt de Waterontharder?

De Waterontharder filtert met hars de kalk uit het water. Maar waar blijft de kalk dan?
Het apparaat reinigt de hars in het binnenwerk regelmatig met een speciaal soort zout, het zogeheten regeneratiezout. Om het zout met de kalkresten weg te kunnen wegspoelen, sluiten wij de Waterontharder aan op de afvoer. Hoe vaak de Waterontharder zichzelf schoonspoelt hangt af van het waterverbruik. Gemiddeld is dit twee keer per week. Het apparaat is zo ingesteld dat het schoonspoelen ’s nachts gebeurt. Hier merk je dus niets van.

Je hoeft zelf niets te doen

Onze technische man installeert de Waterontharder op de afgesproken plaats. Eén kant van de Waterontharder wordt aangesloten op de hoofdleiding; de andere kant wordt gekoppeld aan de leidingen binnen de woning en op de afvoer voor het verwijderen van het vuile, zoute kalkwater.

Typen Waterontharders

Waterontharder Pijnacker levert apparaten uit de DS-lijn van Digisoft. Voor ieder huishouden is er een type Waterontharder. Voor een éénpersoons huishouden is er de Digisoft 500 en voor huishoudens van bijvoorbeeld tien personen is een Digisoft 5220 Waterontharder leverbaar. De interne  techniek van alle machines is exact gelijk. Naarmate de capaciteit van het apparaat groter wordt, nemen de afmetingen ervan toe en zijn er grotere hoeveelheden zout nodig voor reiniging.

Leveringsgebied

Wij leveren binnen de regio Zuid-Holland en enige omliggende plaatsen. Twijfel je of wij bij jou leveren? Neem dan contact op via info@waterontharderpijnacker.nl of stuur een Whatsapp bericht

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.