Direct contact?

Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen.

Waterontharder Pijnacker
Boezemweg 6d
2641 KH Pijnacker
WhatsApp ons
info@waterontharderpijnacker.nl

waterontharder-

Advies - Installatie

Gun jij jezelf een heerlijk glas leidingwater? Ben je klaar met hard boenen en schrobben in keuken en badkamer? Wil je dat je nieuwe vaatwasser of wasmachine langer meegaat? Wat je doel ook is, met Waterontharder Pijnacker heb je in drie stappen zacht water uit de kraan.

 1. Intake en vrijblijvende offerte
  Neemt contact op met onze adviseur uit Pijnacker René van Schie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een WhatsApp bericht. René komt bij je langs, bekijkt de situatie en doet een vrijblijvend aanbod. Hij vraagt bijvoorbeeld met hoeveel mensen je in huis woont, kijkt naar het watergebruik en welk apparaat daar het beste bij past. Maar bijvoorbeeld ook waar de leidingen uitkomen en als wij de ontharder ergens plaatsen, of er voldoende ruimte is om met enige regelmaat het zout bij te vullen.
 2. Levering en installatie
  Stem je in met de offerte, dan leveren we jouw nieuwe Digisoft Waterontharder. Op het afgesproken tijdstip komen wij het apparaat installeren en meteen daarna stroomt er zachter water uit de kraan. Na de installatie sturen we de factuur.
  Wil je weten wat er bij de installatie komt kijken? Op de pagina "Uitleg" lees je wat nodig is om een Waterontharder te kunnen plaatsen en vindt je verdere uitleg over de installatie.
 3. Service en onderhoud
  De Waterontharder bevat hars om de kalk uit het leidingwater te filteren. Om de harstank schoon te spoelen, reinigt het apparaat zichzelf met zout. Is de voorraad zout op? Dan kun je dit tegen een scherpe prijs bij ons aanschaffen. Ter indicatie: een huishouden van drie à vier personen gebruikt gemiddeld 35 kilogram zout per jaar.
  Laat daarnaast een monteur van Digisoft eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt uitvoeren aan het apparaat. Waterontharder Pijnacker kan je hier verder over adviseren.

Wil je de waterontharder zelf installeren?

Dat kan ook! Wij kunnen je deze tegen een scherpe prijs leveren.

Wil je zout bestellen?

Ook dat is mogelijk bij ons.
Je geeft jouw bestelling door via e-mail of Whatsapp. Vervolgens spreken wij een tijdstip af waarop je de bestelling kan afhalen bij ons depot in Pijnacker. Indien nodig kunnen wij het ook bij je afleveren; de afleverkosten geven we van te voren aan je door.

Leveringsgebied

Wij leveren binnen de regio Zuid-Holland en enige omliggende plaatsen. Twijfel je of wij bij jou leveren? Neem dan contact op via info@waterontharderpijnacker.nl of stuur een Whatsapp bericht

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.